Informatieavonden onbewaakte spoorovergangen Heilooërbos (1 en 15 oktober)

De gemeente Heiloo werkte de afgelopen jaren samen met ProRail en Natuurmonumenten aan een plan om de 3 Niet Actief Beveiligde Overwegen in het Heilooerbos veiliger te maken. De meest noordelijke spoorovergang verdwijnt. De andere 2 in het Heilooërbos krijgen een andere vorm (voetgangersbrug en fiets- en voetgangerstunnel). 

Tijdens 2 informatieavonden op 1 en 15 oktober presenteren we de uitgewerkte plannen voor deze voorkeursoplossing aan raad en inwoners. 

Raadsinformatieavond 1 oktober

Op dinsdag 1 oktober is er om 20.30 uur in het gemeentehuis van Heiloo (Westerweg 252) een raadsinformatieavond. Het uitgewerkte plan en de vervolgstappen van dit project worden gepresenteerd aan de gemeenteraad. De avond is bedoeld om raads- en commissieleden te informeren, er worden geen besluiten genomen. 

De avond is openbaar toegankelijk. Ook kunt u inspreken. Wilt u gebruikmaken van uw inspreekrecht? Dan kunt u dat tot uiterlijk 1 oktober 12.00 uur laten weten bij de griffie van gemeente Heiloo via: griffie@heiloo.nl 

Inloopbijeenkomst 15 oktober

Op dinsdag 15 oktober is er vanaf 16:00 tot 20:00 uur een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis van Heiloo (Westerweg 252). U bent van harte welkom om binnen te wandelen wanneer u wilt. Tijdens deze inloop krijgt u meer informatie over de uitgewerkte plannen, de onderzoeken die er zijn gedaan, vervolgstappen en de besluitvorming. Ook kunt u vragen stellen aan de projectmedewerkers van ProRail, Natuurmonumenten en de gemeente. 

Meer informatie

Meer informatie over het project en de vervolgstappen vindt u op de projectpagina Spoorovergangen Heilooërbos | Gemeente Heiloo