Inwonersbrief over isolatieactie

Alle huiseigenaren ontvangen deze week een brief over een isolatieactie. Gemeenten moeten inwoners helpen bij isoleren. Daarom bieden we hulp en geld. De hulp is betrouwbaar en onafhankelijk.

Er zijn 3 verschillende isolatieacties. Het bedrijf Winst uit je woning voert de acties uit voor de gemeente. U krijgt een brief over de actie die voor u het meeste voordeel oplevert. Tot zondag 1 december kunt u zich hiervoor aanmelden. 

3 verschillende acties

Het gaat om de volgende 3 isolatieacties: 

  1. Isolatiebuurt: Woont u in Heiloo Zuid West en Heiloo Oud-West? U krijgt een gratis Bespaarplan en offertes op maat. Het bedrijf Winst uit je woning begeleidt u bij het hele proces, inclusief de subsidie-aanvraag.
  2. Isolatieactie voor minima: Heeft u een inkomen tot 150% van het minimumloon? Dan kunt u gratis uw woning isoleren. U krijgt een volledige vergoeding van 2500 euro voor isolatie. U krijgt ook een Bespaarplan en hulp bij offertes en subsidies.
  3. Inkoopactie: Alle huiseigenaren in Heiloo kunnen profiteren van scherpe, vrijblijvende offertes voor isolatie en zonnepanelen dankzij gezamenlijke inkoop.

Meer informatie

Ga voor alle info naar het digitale Klimaatplein van de gemeente Heiloo. Voor vragen belt u naar de Servicedesk van Winst uit je Woning: 023-5836936.

Maak gebruik van deze kans! Zo wordt uw woning comfortabeler en Heiloo duurzamer.